مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام بنده 8سال در جایی مشغول کار بوده ولی حقوق و مزایای من را پرداخت نکرده و من را اخراج کرد الان که شکایت کرده‌ ام و حقوق خود را از طریق دادگاه گرفته ام یک سفته 5میلیونی که بصورت امانت دست کارفرما بوده اجرا گذاشته هیچ مدرکی ندارم که ثابت کنم بابت بدهی نبوده برای جلسه دادگاه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر ارتباطات مالي نداشته ايد غير از كارگري و كارفرمايي و احراز رابطه كار مي توانيد دفاع متناسب نماييد