مشاوره حقوقی رایگان - دزدی طلا

سلام وقتتون بخیر .. مادرم تقریبا 2سال پیش مقدار زیادی طلا بهم میده امانت براش نگه دارم و خودش راهیه سفر بوده ... بعد چندماه که طلا رو از من میخواد طلا رو پیدا نکردم.
یعنی اون زمان که طلا رو امانت گرفتم اوردم گذاشتم داخل کمد دیواری زیر لحاف و تشکا فقط خودم میدونستم و شوهرم. کلیدشم همیشه تو کیفم همراهم بود بعد چندماه که اومدم بردارم دیدم طلاها نیست نمیدونم چی شده گم شده دزدیده شده؟ بنظرتون چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
میتونید اعلام سرقت کنید تا از محل انگشت نگاری بشه