مشاوره حقوقی رایگان - .مصادره وثیقه

سلام. اگر کسی یک سند زمین یا ملکی رو به عنوان وثیقه برای متهم بگذارد و متهم به مرخصی بیاید و در نهایت متهم دیگر خودش رو معرفی نکند و به عنوانی فراری بشود، قاعدتا اون وثیقه توسط دادگاه مصادره میشود.
اگر اون وثیقه به خاطر متهم مصادره بشود، آیا اون حبسی که متهم دارد تکلیف آن چی میشود؟ وقتی که زمین مصادره بشود، آیا حبس متهم سر جای خود میماند یا این که دیگر کاری به متهم ندارند و این که حبس او جای وثیقه میرود.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
مصادره مال وثیقه در واقع جریمه ای برای کفیل است که نتوانسته متهم را حاضر کنه و حبس جای خودش باقی میمونه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر دستور جلب محکوم علیه صادر و حبس هم باقی و زندان هم اضافه خواهد شد علاوه برانکه بوده و مجازات فرار

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
حبس باقی می ماند.
اخذ وثیقه و فروش آن به عنوان تنبیه فرد وثیقه گذار تلقی می گردد