مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن جنس فروخته شده

با سلام.
من تقریبا 2 ماه پیش به یک آقایی یک لنت به قیمت 140 هزار فروختم که قطعه مصرفی هست و حالا بعد از دوماه آمده بدون این که من ضمانتی یا چیزی در قبال اون کرده باشم میگوید لنت مشکل داشته و بدون هیچ گونه مدرکی و میگوید باید پول من رو کامل پس بدهی.
من باید دقیقا با این آقا چی کار کنم؟ پیام هم میفرستد که بریز حساب در غیر این صورت شکایت میکنم. لطفاً سریع پاسخ بدهید. خیلی ممنون میشوم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شما وظیفه ای در این خصوص ندارید اما ایشان به صنف مراجعه خواهند کرد و باید در خصوص کیفیت کالای خود توضیح ارائه دهید.