مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت همسر با استناد به عکس پیام

سلام. همسر من از ابتدای ازدواج به بهانه های مختلف با دوست دخترهای قبلی خود یا افراد جدید در ارتباط هست و من بار ها موضوع رو فهمیدم و با عذرخواهی و قول عدم تکرار زندگیمون رو ادامه دادم. ولی نسبت به او کاملا سرد شدم و هیچ حسی ندارم طوری که حدود 2 سال هست رابطه ای با هم نداریم. الان متوجه شدم با دوست دختر قبلی خود طرح رابطه جنسی حضوری چیده که اگر من متوجه نمیشدم رفته بود من از مکالمات آن ها عکس دارم و قراری که با هم چیدن. میخواهم بدونم طرح شکایت به این روش که در حد چت نامشروع بوده نتیجه ای دارد؟ دختر مجرد ولی باکره نیست و قبل از ازدواج ما با هم رابزه جنسی داشتند.

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام اصولا چت و پیام مصداق رابطه نامشروع نیست منتها درصورت شکایت ممکنه با توجه به الفاظ و عبارات برای قاضی علم ایجاد بشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر متنها چتها بصورت نامشروع باشد قابل پیمیری بوده ومیتوانید علیه همسر وان خانم شکایت نمایید
جهت مشاوره بیشتر از پنل تلفنی استفاده نمایید