مشاوره حقوقی رایگان - نیابت اعاده گردید

با سلام و خسته نباشید.
دو سال پیش من یک وام پنج میلیونی برداشتم و به همکارم دادم و قرار بود قسط ها رو بدهد ولی نداد و من هم ناچارا لب تاپ ایشون را برداشتم تا پول وام را بدهد ولی نداد و لب تاپ دست من ماند. سه ماه پیش طرف شکایت کرده و من رفتم دادگاه سند خواستند که من نداشتم و به دادگاه نرفتم. الان یک ابلاغیه آمده با این موضوع که نیابت اعاده گردید.
بی زحمت به زبان ساده بفرمایید معنی آن چیست؟ من چه کاری باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اقدام شما می تواند مصداق سرقت باشد و پرونده نیابت داده شده است