مشاوره حقوقی رایگان - حقابه چاه

یا سلام.
پدرم برای یک زمین یک هکتاری متعلق به پدربزرگم پروانه چاه آب و برق به نام خودش گرفت که بعد از فوت پدربزرگم تقسیم به سه شد که پدرم و دو برادرش هر کدام یک قسمت گرفتند و چاه در زمین پدرم قرار دارد. حالا یکی از عموهای من زمین خود را به همسایه کناری فروخته و از پدرم در فروشنامه امضا گرفته که در آن قید شده بود این زمین دارای آب می باشد و شرایط این حق انتفاع چیست؟ آیا باید حقابه بدهد تا چه زمانی از این حق برخوردار است و آیا حق این را دارد برای روشن و خاموش کردن موتور وارد زمین ما بشود و آیا امکان این که به او آب ندهیم وجود دارد؟ چون سوء استفاده کرده و آب را برای زمین های مجاور استفاده میکند. مرسی

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
چون زمین وی از چاه مذکور سهم آب داره نمیشه جلوش را گرفت ولی بهتره در این خصوص توافق کنند

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام حق انتفاع وارتفاق جاریست ونمیتوانید ممانعت نمایید در صورت سوء استفاده نسبت به طرح دعوا اقدام نمایید