مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه پرداخت مبلغ ودیعه منزل برای 98 میلیون به مدت 5 ماه و 12 میلیون برای 22 ماه

من در سال 98 مستأجر شخصی بودم که طبق قرارداد فی مابین اول آبان 98 باید تخلیه میکردم و 110 میلیون تومان پول ودیعه قرارداد را از موجر تحویل میگرفتم
با وجود اینکه من تخلیه کردم ولی موجر پول ودیعه منو تا 27 بهمن به من نداد و در آن تاریخ که من کلید را به شورا دادم ایشان پول ودیعه منو به حساب دادگاه واریز کرد
در این مرحله یعنی بعد از حدود 5 ماه من با درخواست از دادگاه موفق شدم 98 میلیون را از دادگاه بگیرم و 12 میلیون نیز به درخواست موجر و شکایت ایشان برای پرداخت خسارت اجرت المثل در حساب دادگاه مانده است که بعد از حدود 22 ماه که موجر محکوم شده و دادگاه دادخواست ایشان را رد نمود 12 میلیون تومان پول من به درخواست موجر بلوکه شده است
سوال، برای دادخواست خسارت دیرکرد تحویل دادن ودیعه 98 میلیون برای 5 ماه و 12 میلیون برای، 22 ماه من میتوانم درخواست خسارت دیرکرد برابر تورم سالیانه نمایم یا نه ؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام شما میتونید تقاضای خسارت دیرکرد براساس خسارت روزانه معینه درقرارداد بنمایید