مشاوره حقوقی رایگان - تصرف اموال مستاجر توسط موجر

با سلام
بعد از به اتمام رسیدن قرارداد اجاره در صورتی که مستاجر یک ماه پس از اتمام قرارداد ملک را تخلیه نکند و موجر در زمان نبودن مستاجر ملک و اموال اون رو تصرف کنه و اجازه ورود به ملک رو بهش نده. مستاجر چه کار باید بکند.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
این کار مجرمانه است و موجر مرتکب تصرف عدوانی شده است لذا میتوانند طرح دعوی کیفری مطرح نمایند