مشاوره حقوقی رایگان - کانکس و آلاچیق در زمین کشاورزی

سلام ، زمین کشاورزی ای در روستا دارم ، میخواستم یکی از این دو کار رو انجام بدم ... آیا منع قانونی دارد ؟ و اگر دارد باید برای رفع ش چیکار کنم ...؟ ...
1 ) دور زمین رو فنس بکشم ، آلاچیق و دستشویی بزنم و برق کشی کنم ... از افراد روستا هم پرسیدم گفتن مشکلی نداره

2 ) فنس بکشم ، کانکسی بزارم که هم آب داشته باشه هم برق به مساحت 21 متر

اگه غیر مجازه چیکار کنم برای رفعش ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف فنس کشی وایجاد اتاقک کارگر ویا انبار تجهیزات کشاورزی منعی ندارد البته بهتر است از اداره جهاد کشاورزی ودر اجرای تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری درخواست خود را به اداره کشاورزی تسلیم نمایید