مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از شهادت

اگر کسی چندجا به عنوان شاهد قولنامه و سند رسمی ملک بوده باشد می‌تواند از شهادت خود برگردد و دروغ بگویید.

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

سلام ،اگر به شهادت دروغ متوسل شود و اثبات شود که آنچه گفته کذب بوده با مجازات قانونی مواجه است و بر اساس ماده 650 قانون مجازات اسلامی ، شهادت دروغ نزد مقامات رسمی جرم شمرده شده است که بر اساس این ماده : " هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد ، به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد