مشاوره حقوقی رایگان - کپی از سخنان و نقل قول های افراد در کتاب بدون ذکر نام

با سلام خسته نباشین
بنده کتابی نوشته ام و در آن از سخنان و نقل قولهای افراد در خارج از کشور و هم در داخل استفاده کرده ام
آیا کتاب بنده با مشکل قانونی چه در خارج و چه در داخل مواجه خواهد شد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

نقل سخنان دیگران در کتاب کپی برداری از سخنان دیگران کپی رایت حقوق مالکیت معنوی