مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای میزان رد مال

سلام
بنده به دلیل سرقت طلا در سال 97 به رد مال محکوم شدم قیمت طلاها طبق گفته شاکیان33 میلیون حساب شد و در حکم به پرداخت 33 میلیون محکوم شدم آیا الان باید قیمت روز حساب بشه؟ اجرای احکام جواب نمیده چند بار مراجعه کردم آیا اگه به نرخ روز باشه تقریبن چقدر میشه الان؟
شاکیها میتونن به نرخ روز بخوان؟
ممنون میشم توضیح کامل بدین چون چند بار رفتم اجرای احکام جواب نمیدن

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
چون رد عین مال و در صورت تعذر ، مثل یا قیمت مورد حکم واقع می گردد در رو اجرای حکم با استعلام از اتحادیه قیمت روز مال محاسبه و اجرا می شود

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

سلام، اصل بر این است که مال دزدی را اگر عین آن موجود است عین را پرداخت کنید و در غیر اینصورت مثل آن یا معادل قیمت آن را به نرخ روز پرداخت نمایید