مشاوره حقوقی رایگان - محکوم مجهول المکان

شخصی که چندین فقره نزدیک به 15برگ چک بی محل کشیده و دو فقره یکی از امل و یکی از تهران پرونده را تا صدور حکم که به پرداخت وجه و جریمه و یکی 2سال و یکی 5سال حبس رسانده اند حال پرونده در اجرای احکام کیفری راکد مانده بدلیل مجهول المکانی متهم و دلیل دیگر اشنایی قدیمی رییس دفتر شعبه با متهم که با ایمان این را میگویم و مطمئن هستم به این دولیل حکم اجرا نمیشه حالا ادرس متهم را در شهرستان پیدا کرده ام لطفا راهنمایی کنید چکار کنم که دیگر مدیر دفتر اعمال نفوذ نکند و حکم های صادره اجرا شود ممنون و سپاسگذار

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر ادرس متهم شناسایی شده است میتوانید طی درخواستی تقاضای صدور نیابت قضایی برای ان شهرستان جهت جلب ودستگیری متهم بنمایید