مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی توسط همسر

با سلام. همسر من گوشی من را سرقت کرده و به زور اجبار این کار را کرده است. از او شکایت کردم و میگوید من شوهر او هستم به او شک کردم که گوشی را برداشم و رفته پرینت کسانی ک به آن ها در واتساپ پیام دادم را گرفته است. آیا میتونم به قاضی بگویم که پیام ها رو من ندادم و چون گوشی من دست او هست خودش داده است؟ میتونم بگویم از قبل سیم کارت من دست او بوده یا خیر اصلا سرقت حساب میشود یاخیر؟ آی اخوندن پیام های شخصی من حریم خصوصی محسوب میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

سرقت گوشی توسط همسر پرینت پیام واتساپ توسط همسر سرقت گوشی حریم خصوصی