مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی رای غیابی

سلام خدمت وکیل های خوب. رای غیابی بابت چک برای من صادر شد و من واخواهی زدم و واخواهی من تایید شد ولی دیروز شاکی پرونده من را دستگیر کرد و من به کلانتری رفتم و چون پنج شنبه بود و تعطیلات بنده پول را به حساب مامور کلانتری واریز کردم. با دستور قاضی اجرای احکام تلفنی بنده آزاد شدم.
آیا فردا من به اجرای احکام بروم میتوانم به خاطر زدن واخواهی دستور بگیرم و پولم رو پس بگیرم؟ چون جلب شاکی قبل از واخواهی بوده است. تو رو خدا کمک کنید این پول رهن خونه من بوده است.

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام بله واخواهی کنید ویه نفرضامن هم با خودتون ببرید.حکم جلب بلا اثرخواهد شد

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام..به استحضارتون برسونم که شما نباید واریزی انجام میدادید..چون دادنامه غیابی بوده وبعد از واخواهی شما پرداخت کردبد..فورا باید به کلانتری مراجعه وپول را پس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید همان زمان اعلام میکردیدکه واخواهی شما پذیرش شده