مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بیماری در حین خدمت سربازی

سلام. بنده در حال حاضر سرباز هستم و به دلیل شرایط نامناسب پادگان اعم از غذای نا مناسب، فشار روحی کارکنان، انجام فعالیت بیش از حد مقرر و اعمال و فشار و استرس بیش از حد کارکنان بر سربازان، زمانی که استرس به من وارد میشود تمام بدن من به شدت کهیر میزند و انجام هیچ عمای برای من مقدور نیست. آیا میتوان مطالبه خسارت کنم و درصد جانبازی بگیرم؟

پاسخ ها :

خسارت بیماری در حین خدمت سربازی جانبازی حین خدمت سربازی سربازی