مشاوره حقوقی رایگان - در مورد روند پرونده در اجرای احکام شورا

با سلام. در روند پرونده من اینطوری نوشته شده در اجرای احکام شورا دعوی شاکی بر علیه اینجانب مبنی بر مطالبه تاخیر تادیه طی شماره و تاریخ و مختومه شدن پرونده در اجرای احکام،، معنی این نگارش رو متوجه نشدم،، در ضمن بنده یه بار اعسار دادم آیا دوباره میتونم اعسار بدم مبلغ محکومیتم چهار میلیون تومن هست

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به لحاظ اینکه تکلیف روند پرونده مشخص گردیده
بله اعسار امری است حادثی و می تواند تغییر کند
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر مشاوره تلفنی استفاده نمائد
موفق باشید
فرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما می توانید دوباره اعسار را مطرح نمایید و ...