مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با سلام. چند سال پیش من و خانومم با کمک هم زمینی خریدیم ولی من به اسم خانومم زدم. سال گذشته زمین را فروختیم و بخشی از پول آن که در حساب خانومم بود را برای سرمایه گذاری به حساب کارگزاری اینجانب انتقال دادیم. حالا همسرم شاکی شده که پول را به من قرض داده است و خواستار برگرداندن پول شده است. آیا راهی هست که ثابت کنم که قرض نبوده و یک سرمایه گذاری مشترک بوده که الان با ضرر مواجه شده است؟ اگر محکوم شوم بر اساس حقوق من میتوان تقسیط کنم؟ اصلا میشود من بگویم ایشان بابت خرید زمین به من بدهکار بوده؟ لطفا پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

مريم حيدرى

سرکار خانم مريم حيدرى :

سلام بستگى به مدارك موجود داره
اگر محكوم شويد و اعسار بدهيد احتمال قسطى شدن هست

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

دعوی اثبات شراکت باشهود

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

با سلام
هر کس هر ادعایی می کند باید بتواند با مدارک مثبته شهود و...ثابت کند
اگر رای به نفع ایشان صادر شود و شما قادر به پرداخت نباشید و همسرتان هم نتواند مالی جهت استیفای حقوق خود معرفی کند دادگاه قسط بندی را قبول می کند البته منوط به دادخواست تقسیط توسط شما

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

سلام متاسفانه بار اثبات این قضیه با شماست و کمی مشکله چون قطعآ اون پرینت حسابش رو ارائه میده و شما باید ثابت کنید که پول مال خودتون بوده و یا قرارداد مشارکت داشتید با همدیگه به هر حال در صورت محکومیت اگر مال یا نقدینگی در دسترس داشته باشید نوبت به تقسیط نمیرسه و میتونه به جای طلبش برداره