مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیام واتساپ

سلام. من با آقایی در واتساپ چت کردم و پیام ها رو حذف کردم. بعضی ها دو طرفه و بعضی ها رو فقط برای خودم حذف کردم. الان شوهرم فهمیده و شکایت کرده است. آیا امکان پرینت پیام ها هست؟

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

سلام در واتساپ خیر مگر اسکرین شات داشته باشند

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

امکان پرینت از واتساب نیست چون شبکه خارجیه متعلق به مخابرات نیست، ولی ممکنه به جرم ارتباط با اون شماره تلفن ازتون شاکی بشه، البته اگه از طریق تلفن یا پیامک باهاش ارتباط داشتید