مشاوره حقوقی رایگان - آیا من اگر کار خلاف انجام داده باشم در اولین حضور مقابل بازپرس همان لحظه آزاد میشدم

من صاحب انبار ضایعات هستم که کلانتری محل سه بار اموال و تمام خریده‌ایم را توقیف کردند و من را به دادگستری فرستادن که در دادگستری آزاد شدم ولی کلانتری حاضر نیست اموالم را پس بدهد میگن چونکه اینها شاکی ندارند متعلق به کلانتری هستند من بخاطر هرکدام از آنها پول دادم و خریدم چکار کنم که کسی هست که بتونه حقم را از اینها بگیره هزینه و حق زحمت را هم تقدیم میکنم بخدا قسم خسته شدم از دست این مامورا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به عنوان خیانت در امانت در دادسرای نظامی از ماموران خاطی شکایت کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026