مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه جنسی همسر

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز و محترم. من پسری 34 ساله هستم و همسرم 24 سال سن دارند. من و همسرم حدود یک ماه است که به عقد دائم هم درآمدیم و تا به الان هیچ رابطه جنسی که به دخول بینجامد نداشتیم و با توافقی که قبلاً با هم داشتیم این عمل را به بعد از مراسم عروسی و رفتن به زیر یک سقف محول نمودیم. بعد از گذشت یک ماه همسرم موضوع چک کردن پرده ی بکارت را خود عنوان نمود و بنده با وجود موافق نبودن با این کار، بنا به درخواست و اصرار خودش برای چکاب پرده بکارت مراجعه نموده است و جواب پرده ی بکارت ایشان حلقوی ارتجاعی بوده است و دکتر چک کننده نوشته ای من باب این موضوع تهیه و به همسرم داده است. حال برای اینجانب سوال مطرح شده که از کجا بفهمم همسرم تا قبل از من رابطه جنسی نداشته است و این که آیا میتواند با دکتر هماهنگ شود تا این موضوع به گونه ای جلوه پیدا کند که اگر در آینده با من رابطه جنسی داشته باشند و خونریزی دیده نشود، به دلیل مدل پرده عادی می‌باشد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همین طور است باید بروید پزشک قانونی و گواهی سلامت از پزشک قانونی بگیرید که مطمین است نه از از پزشکان عادی