مشاوره حقوقی رایگان - بکارگیری کارمند در دو پست

با سلام.
بنده کارمند شبکه بهداشت هستم و بعد از 10 سال کار قراردادی پارسال با آزمون به صورت پیمانی با پست مراقب سلامت شهری جذب شدم ولی برای من ابلاغ مراکز روستایی رو زدند که با آن مشکلی نداشتم ولی بعدا حدودا 8 ماه قبل ابلاغ رو به صورت سه روز در هفته در دو مرکز روستایی زدند که برای من خیلی سخت شده است.
خواستم ببینم میتونند از یک کارمند در دو پست استفاده کنند یا نه؟
اگر نه من چطور باید پیگیری کنم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

بکارگیری کارمند در دو پست کارمند پیمانی کارمند