مشاوره حقوقی رایگان - رد مال به نرخ روز

سلام.
من به پرداخت رد مال در سال 96 به مبلغ 33 میلیون محکوم شدم. رد مال هم طلا بود که به نرخ همان وقت 33 میلیون شد که محکوم به پرداخت شدم. الان به نرخ روز حساب میشود؟
چون چندین بار رفتم اجرای احکام جواب درستی نمیدهد. خواهش دارم بفرمایید تقریبی به نرخ روز چقدر میشود؟
ممنون میشوم چون جواب نمیدهند حداقل بدونم باید تقریبا چقدر آماده کنم
اگه هم راهی دارد که درخواست به روز کردن بکنم، راهنمایی کنید.
نمیدونم شاکی ها به روز میخواهند یا نه و زندگی ام روی هوا هست. ممنون میشم کامل جواب بدهید.

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

اگر به رد 33میلیون محکوم شدید که همون مبلغ هست اما اگر به رد مال یهنی مقدار معینی طلا محکوم شدید که باید مثل یا قیمت روز رو پرداخت کنید