مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی زن به تبعیت از شوهر

سلام. من خودم شاغل مراکز درمانی هستم و همسرم فرهنگی هست و از همین مهر باید کار خودش رو شروع کند و به یک شهر با سه ساعت فاصله زمانی برود. البته مشکل پزشکی هم در ناحیه پا دارند.
میخواستم بدونم میشود برای خانومم انتقالی گرفت؟ حالا از نظر پزشکی یا تابعیت از همسر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق مصوبه هیات وزیران میتواند از تابعیت همسر استفاده نمایدودر خصوص مشکل پزشکی نیز تاییدیه پزشک معالج را نیز اخذ نماید