مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی پلاک خودرو

با سلام و خسته نباشید. ماشینی داریم RD مدل 80 و حدود دو سال هست که در خونه است. خواستم تعویض پلاک کنم تا خانم پسر عمه ام بتواند ماشین بخرد و موقع مراجعه به راهنمایی فرمودند موتور دستکوب هست و پلاک نکردند. افسر محترم برگ سبز رو گرفت تا نگاه کند و برگشت گفت جلو پلاکت را مسدود کردم. آیا میتوانیم طبق روال قبلی سوار بشیم و از آن استفاده کنیم؟
آیا می توانم در صورت مشکل آفرینی راهنمایی این ماشین رو با این وضعیت به اوراقی بدهیم؟ ممنون اگر پاسخگو باشید

پاسخ ها :

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
چون پلاک مسدود شده پاسخ منفی است
پاسخ سوال دوم هم منفی است

محمد  نورمحمديان چگني

محمد نورمحمديان چگني :

سلام
این موضوع نیاز به اظهار نظر کارشناسان تصادفات راهنمایی و رانندگی دارد ،لذا به یکی از کارشناسان رسمی دادگستری رشته تصادفات مراجعه تا شما را راهنمایی کند