مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند

سلام. قولنامه کاغذی مال 40 سال پیش بوده گم شده، ولی کل محل و همسایه ها میدونن که خونه تحت تملک ماست، آیا با گرفتن استشهاد محلی میتونیم اقدامی برای گرفتن سند بکنیم باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

راهکار داره،یه وکیل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر معارضی در میان نباشد مالکیت شما محرز است و بسته به سبق تصرف، صحت دارد اما برای گرفتن سند مالکیت شهادت شهود کافی نیست. جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026