مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 5

با سلام. قطعه زمینی مسکونی به متراژ 290 متر درخواست احداث زیرزمین همکف 6 طبقه مسکونی در گذر 10 متری و مجاورین 8 طبقه ( از تمامی مجاورین رضایت نامه محضری ساخت تا 10 طبقه را داریم) که بعد 6 ماه درخواست و تشکیل پرونده گفتند به دلیل قرار گیری در طرح مطالعاتی میراث پرونده با درخواست همان تعداد طبقات به کمسیون ماده 5 ارسال و بعد 7 ماه نتیجه شده جمله زیر که به نظر من گنگ هست و چون شهرداری هم اول گفت 7 طبقه دادند ولی بعد 3 روز گفت اشتباه معنی اش رو فهمیدیم.
گفته طبق ضوابط ( با درخواست مالک مبنی بر احداث در محل به صورت زیرزمین همکف و 6 طبقه بالای آن با سطح اشتغال 70٫70 درصد در همکف و طبقات (پیش آمدگی شمال و جنوب با 70 درصد) مطرح و با درخواست برابر ضوابط و مقررات طرح تفصیلی مصوب موافقت به عمل آمد. کلیه تبعات حقوقی بر عهده شهرداری است) میشود لطف کنید و بگویید مفهوم این مصوبه چیست؟ ممنون میشوم اگر جواب رو به شماره من ارسال کنید.

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام. 6 طبق به اضافه هم کف و زیر زمین موافقت شده