مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد سند

باسلام بنده یک واحد آپارتمان در سال 97 قولنامه کردم و قرار شد 3ماهه دیگه سند بزنند بنده در همان تاریخ رفته و عدم حضور را دریافت نمودم تازه سند آماده شده میتوانم بعد از به نام زدن سند از فروشنده بابت خسارت دیرکرد سند اقدام نمایم واگر در حین شکایت فروشنده فوت نمودند تکلیف خسارت چه میشود بعد از سند زدن امکان شکایت در این باب می باشد با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعد از سند زدن قرینه بر ان است که به تبدیل تعهدیعنی انتقال سند به تاریخ دیگری رضایت دادید وبا انتقال سند اخذ خسارت مشکل بنظر میرسد