مشاوره حقوقی رایگان - تمدید خودکار قرارداد اجاره

با سلام و ضمن تشکر از پاسخ سوال قبلی.
اگر موجر به تمدید مجدد چه پشت قرارداد یا بازنویسی مجدد در املاک راضی نشد، آیا این اتوماتیک بدون قراردادها در شرایط کرونا معتبر است؟ اگر موجر حاضر به تمدید و دریافت وجه اضافه 25 درصد نشد در شروع سال جدید این تفاوت اجاره را به حساب خودش واریز کنیم یا صندوق دادگستری؟
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

تمدید خودکار قرارداد اجاره عدم تمدید قرارداد اجاره توسط موجر موجر مستاجر کرونا اجاره