مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدیر عامل خارج از شرکا بدون سهم

سلام. مسئولیت های مدیر عامل خارج از شرکا و بدون سهم در یک شرکت چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مدیر عامل بدون حق امضا باشد هیچگونه مسولیتی متوجه ایشان از نظر قانون تجارت نخواهد بود ولیکن اگر با حق امضا باشد هرچند سهمی هم نداشته باسد دارای مسولیت کیفری ومدنی خواهد بود