مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض و ابطال گواهی حصر وراثت بعد از هشت سال

سلام
پدر بنده در سال 92 فوت شده است و در همان سال تمامی اسناد و مدارک اموال و وصیتنامه توسط داماد و همیاری مادر و خواهر ها بلوکه میشود و ایشان از آنها وکالت بلاعزل تام الاختیار و وکالت فروش میگیرد (وکالت کاری هم میتوانست بگیرد) من در همان سال گواهی حصر وراثت را به نام خودم درخواست میدهم و به نام بنده صادر میشود ( با نام وراث و سهم خواهر و برادر و مادر ) الان بعد از هشت سال میخواهم به گواهی خودم اعتراض کنم و اون را باطل کنم ( برای اینکه یک واحد اپارتمان که جزئی از اموال ماترکه بوده و از روز ازدواج سال 82 تا سال 95 در انجا ساکن بودم) در گواهی حصر اعلام نشده هست (پدرم آنرا به صورت وکالتی و اقساطی خریده بود و تا روز فوتشان ( 92 ) با وجود اینکه تمام اقساط آن را پرداخت کرده بود به نام خودشان ثبت رسمی و دفترخانه ای نکرده بود) از قضا داماد با ترفند هایی صاحب اصلی (فروشنده) را پیدا میکند و با دادن مبلغ زیادی او را راضی به انتقال سند اصلی به تمام وراث میکند و با وجود تمام مخالفتهای بنده و اینکه مدارک و مبایعه نامه را شما پنهان و مخفی کردی و اصرار بقیه وراث که شما باید زودتر اپارتمان را تخلیه کنی بلاخره با فشار و شکایت (تخیله ید) از طرف وراث مجبور به فروش اونجا به دوست دامادمون شدم ولی الان مدارک جدیدی (مبایعه نامه و وکالت بلا عزل و .‌.) را تونستم از صاحب دفتر املاکی که پدرم اپارتمان معامله کرده بود را پیدا کنم و بتوانم اثبات کنم که اینجا جزو اموال متوفی بوده است. ولی در سال 96 مجبور شدم به دلایل ناقص بودن اسناد و گم و گور شدن‌ مبایعه نامه و وصیتنامه و دخالتهای داماد و فضولیهای ایشان مجبور به فروش به دوست ایشان بشوم ... و در نهایت پرسش اصلی من از وکلای عزیز اینست که ابطال گواهی و درخواست گواهی جدید با اضافه کردن این اپارتمان در لیست اموال متوفی امکان پذیر هست ... و ایا بعد از چند سال از فروشنده ای که اپارتمان را با وجود اینکه یکبار به پدرم چندین سال قبل فروخته و با دریافت پول از طرف دامادمون راضی به حضور در دفترخانه شده است تا به نام‌ ورثه بزند، شکایت کنم و چه قوانین حقوقی در این زمینه وجود داره که بشه و فروشنده اولی را به خاطر دریافت پول زور از طرف داماد و مشارکت و مساعدتهای ایشانو به خاطر فضولیها و دخالتها در اموال پدر مرحومم متهم‌ کنم

پاسخ ها :

نرگس  رهبري

نرگس رهبري :

بله.چون مال غیر منقولی متعلق به متوفی هست که در گواهی حصر وراثت جز دارایی ایشان ذکر نشده