مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام، اپارتمان خریدم در مبایعه نامه نوشته با پارکینگ ، ایا باید قید شود پارکینگ اختصاصی، که در سند هم قید شود، اگر فقط نوشته باشد با پارکینگ میتواند اپارتمان مورد نظر را که در سند قبلی پارکینگ اختصاصی دارد، پارکینگش را در سندی که باید به ما بدهد منتقل نکند و بگوید مشاع استفاده کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
این احتمال است که قید با پارکینگ یعنی پارکینگ مشاعی ویا حتی پارکینگ مزاحم لذا انچه ملاک است ودر سند رسمی ملک قید گردیده حجت برای انجام معامله خواهد بود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ذکر کلمه اختصاصی ویژگی خاصی ایجاد نمی کند و در ضمن استفاده از فضاهای مشاعی منوط به توافق تک تک مالکین هست و در قانون به این فضاها پارکینگ گفته نمی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام اصل مدارک :سند،صورتمجلس تفکیکی و... رویت فرمایید