مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

باسلام و خسته نباشی من خانمم مشکل دارم و خانمم مهریه 300عدد گذاشته اجرا و من کارمند نظامی هستم و هیچی ندارم و استعلام هم گرفتم که چیزی به اسمم نیست و فیش حقوقی به دادگاه دادم که ماهی 4میلیون حقوق میگیرم سرپرست 2خانواده و ماهی 2میلیون قسط و اجاره نشین هستم قاضی دادگاه کرمانشاه شعبه ... خانواده 30میلیون پیش و بقیه اش نوشته ماهی 100میلیون ریال و من بعد از چند روز رفتم شعبه که قاضی گفت که ای ماهی 1میلیون بوده اشتباه چاپی بوده که من درخواست اصلاحیه دادم قاضی گفت دیگه دست من نیست رای صادره شده باید درخواست تجدیدنظر خواهی بزنی و من درخواست دادم که تجدید نظر خواهی 30میلیون پیش را تایید و مابقی از ماهی 10میلیون به ماهی 4میلیون کاهش داده من الان باید چکار بکنم چون توان قسط و ماهی 4میلیون ندارم به کجا مراجعت بکنم من دوباره درخواست تعدیل دادم که قاضی شعبه 4 گفت که زود درخواست تعدیل دادی و درخواست من رد کرد
و از کجا از قاضی شعبه 4شکایت بکنم چون از قصور قاضی بوده که اول به جای ماهی 1میلیون ماهی10میلیون برام زدن خود قاضی هم قبول داشته که اشتباه چاپی بوده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهترین راه کار ، این است که ابتدا پیش پرداخت را بپردازید و سپس دوباره درخواست تعدیل بدهید تا ...