مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق

باسلام.. من حبس تعلیقی دارم 2سال.. اما چند هفته قبل مقدار 9گرم تریاک از جیبم گرفتن.. اما گردن نگرفتم گفتم من لباس داداشم کردم تنم و از مواد هم خبر ندارم.. که قرار شده دادگاه بعدی که احضارم میکنن دادشم بیاد به قاضی بگوید.. آیا با این منوال حبس تعلیقی من اجرا میشود...؟؟؟ چه باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید. آیا احتیاج به وکیل دارم؟؟ یاخیر..

پاسخ ها :

پرسشگر :

یک راهنمایی میکردید ممنون میشم...

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بمحض محکومیت قطعی کیفری درپرونده دوم چنانچه مدت محکومیت تعلیقی درپرونده هنوز تمام نشده باشد تعلیق لغو میشودومجازات اجرامیشود

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

چنانچه در دادگاه محکوم بشوید و حکم محکومیت قطعی علیه شما صادر شود محکومیت تعلیق شده نیز به جریان میفتد