مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام وقت بخیر معنی این جمله چیست و ایا خوانده و خواهان میتوانند حضور داشته باشند
پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ شد.
و در صورتی که کارشناس نتیجه کارشناسی ملک را هنوز ارایه نکرده باشد زمان نظارت تغییر میکند

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر در وقت نظارت نیازی به حضور خواهان و خوانده نیست و در صورتیکه کارشناس نظر خود را تا آن زمان ارائه ننموده باشد وقت نظارت دیگر تعیین و به کارشناس اخطار می گردد که نظر خود را اعلام نماید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
مشخص نکردید که منظورتون کدام جمله است اگر منظور وقت نظارت که احتیاجی به حضور طرفین نیست و دادگاه در وقت نظارت پرونده رو برری و در صورتیکه احتیاج به دستور باشه اون دستور رو صلدر میکنه و اگه اکاده صدور رای باشه هم اینکارو انجام میده

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.یعنی بدون حضور طرفین پرونده مورد بررسی قرار میگیرد و اگر تا زمانی که پرونده میخپاهد بررسی شود کارشناس نظرش را به دادگاه ارائه ندهد زمان بررسی به زمان دیگری موکول میشود.