مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت یکسال از قسط مسکن مهر و عدم تحویل خانه

باسلام و عرض ادب، من چندسال است که در مسکن مهر ثبت نام کردم و از همان اوایل هر چه که پول گفتند واریز کردم. سال 99 پس از مراجعه به مسکن مهر گفتند که برای تسویه حساب و گرفتن کلید خانه اقدام کنید. من هم همان موقع اقدام کردم و برگه قسط بانک و همچنین تحویل خانه را تحویل گرفتم. ولی وقتی به آنجا مراجعه کردم به من گفتند که دو سه ماه دیگر برای تحویل خانه بیایید. الان مدت یکسال است که من قسط وام مسکن را می دهم ولی هنوز خانه ای به من تحویل ندادند و می گویند که مشاعات و زیربنای آن هنوز آماده نیست و هر بار وعده 4 ماه دیگر را به من می دهند. از طرفی اگر قسط بانک را هم پرداخت نکنم اخطار برایم می آید. سوال من این است که
1- آیا می توانم ادعای خسارت بکنم چون من هم در تهران اجاره خانه می دهم و هم اینکه قسط بانک مسکن مهر
2- به چه ارگانی باید مراجعه کنم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام
با توجه به شرایط قرارداد منعقده و تعیین زمان تحویل و برگه ی تحویل
به شرکت عمرانی مربوطه راه و شهرسازی بنیاد مسکن الزام به تحویل مبیع و خسارات وارده را طرح نمایید