مشاوره حقوقی رایگان - حریم خصوصی

سلام حریم خصوصی خونه چه جوری حساب میشه؟ میشه از داخل حیاط خونه دیگری کانال کولر رد کرد؟ آیا میشه برای تجاوز به حریم خصوصی و آلودگی صوتی که کولر ایجاد میکنه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه اقدامی که ایجاد مزاحمت برای همسایه نماید قابل شکایت می باشد

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بسته به نظر کارشناس رسمی پس از دادخواست امکان رفع تجاوز و مزاحمت وجود دارد.