مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور دختر بدون اجازه پدر

با سلام. دختری 22 ساله و دانشجو هستم. پدر من نه اجازه کار به من میدهد و نه نفقه مناسبی میدهد. مدت ها هست با هم مشاجره میکنیم و اختلاف داریم. ایشون صدمه بزرگی از لحاظ روحی و همچنین جسمی به من وارد کردند و بار ها شده که من رو تهدید به مرگ کردند طوری که اصلا احساس امنیت نمیکنم. میخواهم به ترکیه مهاجرت کنم و پاسپورت و پول هواپیما رو دارم.
آیا اگر من از کشور خارج شوم ایشون میتواند من رو به کشور برگردوند یا خیر؟ چون من در سن قانونی هستم آیا ایشون میتواند مشکلی برای من ایجاد کند؟ ممنون میشوم اگر جواب بدهید.

پاسخ ها :

خروج از کشور دختر بدون اجازه پدر خروج از کشور دختر برگرداندن دختر از خارج کشور خروج از کشور