مشاوره حقوقی رایگان - حکم نگهداری مشروبات الکلی

با سلام. چند وقت قبل خانم یکی از کارگران همسر من با او تماس میگیرد و درخواست ملاقات میکند که با شوهرم دعوای شدید کردم و از شما کمک میخواهم. ایشون هنگام ورود به شرکت همسرم یک شیشه نوشابه ای کوچک که حاوی 50 سی سی مشروب بوده رو به قصد خوردن و ابراز علاقه کردن به همسر من، همراه خود به داخل می آورد. حدود 30 دقیقه بعد از ورود خانم که روز جمعه هم بوده شوهر او که کلید درب شرکت رو هم داشته وارد میشود و شروع به کتک زدن همسر من میکند و میگوید که با هم رابطه نا مشروع داشتید و مشروب میخوردید و به 110 زنگ میزند و بطری رو از جیب خود بیرون می آورد و به مامور کلانتری میدهد. در کلانتری که متوجه میشود دیه زیادی رو باید به خاطر ضرب و جرح بدهد، به همسر من پیشنهاد میکند رضایت بدهد و او هم رضایت میدهم. همسر من هم چون تحت فشار بوده و پرده صماخ گوش او پاره شده بوده رضایت میدهد. قاضی کشیک به او میگوید شیشه مشروب در محیط شرکت شما بوده و مسئولیت آن با شما هست.
همسر من گفته ما در شرکت بطری ماده ضدعفونی کننده داشتیم. با قید فیش حقوقی بازنشستگی پدرم بیرون آمد و بازپرسی رفت. بازپرس اون رو متهم کرده و به شعبه کیفری فرستاده است. هرچی به قاضی توضیح میدهد و میگوید راست رو بگو تا مشمول تخفیف بشوی. به نظر شما برای این 50 سی سی چه حکمی میبرد؟ در ضمن تست شرب هم منفی بوده و این که با وجود این که در کلانتری همسرم رضایت و نامه پزشک قانونی هم داریم، میتونیم برای ضرب و جرح از این آقا شکایت کنیم؟با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مجازات حمل و نگهداری مشروبات نیز طبق ماده 702 شش ماه تا یک سال حبس و تا 74 ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی کالای یاد شده محکوم می شود.