مشاوره حقوقی رایگان - تعیین میزان نفقه

با سلام و احترام.
من فوق لیسانس مدیریت مالی متولد تهران کارمند رئیس واحد آموزش دانشگاه علمی کاربردی با حقوق پایه 5800 هستم.
از برج 9 سال 99 تا الان که برج 4 سال 1400 می باشد در منزل پدرم در کرج خونه برای خودشون است زندگی میکنم و همسرم درخواست طلاق داده است.
خودم ملک دارم ولی ماشین ندارم و پدرم بازنشسته تامین اجتماعی و مستمری بگیر می باشد.
نفقه ماهانه چه میزان برای بنده تعیین می شود؟ بیمه خودم هم هستم.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. میزان ان متغیر و بسته به نظر کارشناس دارد. حدودا یک میلیون و سیصد هزار تومان