مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز همسایه

با عرض ادب خدمت وکلای محترم..
راهنمایی ام کنید، ممنون میشوم.
ما در روستایی در آذربایجان غربی ساکن هستیم که حدود 20 سال پیش ساختمان درست کردم که فقط یک پنجره دارد و اون هم طرف جاده هست. الان همسایه من که زمین او جلوی خونه من هست آمده دیوار را به پنجره خانه من چسبانده است و دو طبقه زده است و میگوید جای من است و میسازم. یعنی حریم ساختمان من را رعایت نمی‌کند و جایی هم ندارم که یک پنجره دیگر نصب کنم. بی زحمت راهنمایی ام کنید .

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه در حریم ملک خودش درحال ساخت و ساز می باشد امکان جلوگیری از دیوارکشی وجود نداره...