مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ماده مخدر شیشه

سلام خسته نباشید در رابطه با پرونده مواد مخدر مزاحم میشم مقدا ر4گرم و 20سانت شیشه از جیب کاپشنی که امانت گرفته بودم در رباط کریم بازداشت شدم بعد از 24ساعت از طرف شعبه سوم دادیاری دادسرای رباط کریم با فیش حقوقی آزاد شدم ولی ماشینم را توقیف کردند حال بعد از گذشت 4ماه قرار جلب به دادرسی صادر شده و در ابلاغیه ای از سوی شعبه 24دادگاه انقلاب مبنی بر نگهداری 4گرم و 20سانت شیشه در روز 27همین ماه احضار شدم آیا شما میتوانید کمکم کنید ضمنا امکان دارد خودرو بنده مصادره شود و حکم من چگونه هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورت عدم اثبات تعلق داشتن کاپشن به دیگری محکوم خواهید شد .