مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته

سلام. من یک سفته از شخصی گرفتم مبلغش رو نپرداخته شکایت کردم اما طرف محکوم شد با تاخیر تادیه بعد از دو سال از زندان دادخواست اعسار و مورد قبول قرار گرفت چگونه میتوانم تاخیر تادیه خود را مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
وقتی اعسار ایشان پذیرفته شده کلیه وحوه اعم از اصل وتاخیر تادیه تا زمان قبولی رای وقطعیت اعسار ایشان محاسبه وبصورت اقساطی از طرف ایشان باید پرداخت گردد