مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از سوء استفاده از مدارک مفقودی

باسلام, آیا انتشار آگهی مفقودی گواهی موقت کارشناسی در روزنامه کثیرالانتشار از طریق پست سندی محکم برای دادگاه هنگام بروز سوء استفاده ی احتمالی است یا باید از طریق دادسرا برای شکایت و ثبت ادعا اقدام کرد؟ ناگفته نماند به تازگی مدرک دانشنامه دریافت و گواهی موقت فاقد اعتبار شده

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.افراد در صورت اطمینان از مفقود شدن مدارک شناسایی و هویتی خود برای جلوگیری از هر گونه سوء‌استفاده، درخواست صدور مدارک المثنی از ادارات ثبت‌احوال، محل سکونت خود و یا دفاتر خدمات پستی که از سوی ثبت‌احوال مجوز لازم را دریافت کرده‌اند داشته باشند تا با ثبت در سیستم، امکان سودجویی از مدارک گم شده آن‌ها وجود نداشته باشد.