مشاوره حقوقی رایگان - خودرو اتاق تعویض

سلام. من یک پژو در سایت درج آگهی قرار دادم و یک بنده خدایی آمد و گفت با ماشین معاوضه کنیم و ایشون گفت ماشین من سه تکه رنگ دارد و من هم کارشناسی نبردم و معاوضه کردیم. بعد از یک ماه من هم با یک خودروی دیگر معاوضه کردم و کارشناسی هم نبردم و به رویت فوق در قولنامه توافق کردیم. الان طرف زنگ زده و میگوید نیم اتاق عقب تعویض می باشد و به خدا من خبر نداشتم و الان بحث آبرو هست. میتواند از من شکایت کند؟ البته قولنامه دستی بوده و هیچ نوع کارشناسی در آن قید نشده است.

پاسخ ها :

خدیجه بهاروندی

خدیجه بهاروندی :

استان :

اون اگه ثابت کنه کهاتاقش تعویضی میتونه خسارت بگیره یا معاملشو فسخ کنه با شما و شما هم همینکارو میتونید از فروشنده ماقبلتون بخواید، شکایت کیفری نه ولی حقوقی چرا میشه انجام داد