مشاوره حقوقی رایگان - قلع وقمع درخت

سلام، خسته نباشید. اینجانب در مشهد باغچه ای حدودا 400 متری دارم که دیروز توسط جهاد کشاورزی تخریب گردید که در حین تخریب تعداد 10 اصله درخت میوه 4 ساله را لودر از ریشه کند و تعدادی دیگر از درختان را شکسته و یا با لودر از روی آن ها رد شد. لطفا راهنمایی کنید چگونه احقاق حق کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر این اقدام با مجوز صورت گرفته باشد دلیلی بر شکایت نمی باشد.