مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق 3 ماهه بعد از 6 ماه بارداری

سلام من کارمند رسمی هستم . برای 3 ماهه مرخصی بعد از 6 ماه به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و حکم موافقت آمد الان 2 ماه گذشته به بیمه مراجعه کردم میگن هنوز حکم نیومده. الان 3 ماه هست که بیمه تامین اجتماعی من هم قطع شده و الان به بيمه نیاز دارم و مشغول کار شدم. اما نه حقوق و ریختن نه بيمه رو. از کجا باید پیگیری کنم تا به نتیجه برسم؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی تقاضای اجرای رای دیوان را نماید