مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی وزارت بهداشت

عرض ادب و احترام خدمت جنابعالی.
اینجانب ... هستم و از طرف جمعی از افراد دانش آموخته مشترک وزارت بهداشت و وزارت علوم ایمیل را خدمت جنابعالی ارسال کردم. اینجانب دانش آموخته دکتری و کارشناسی ارشد وزارت بهداشت در رشته مهندسی پزشکی و کارشناسی مهندسی برق وزارت علوم می باشم. تمامی مقاطع تحصیلی را در دانشگاه های دولتی گذرانده ام. بنده در آزمون استخدامی وزارت بهداشت بهمن ماه سال 1399 جزء نفر اول پذیرفته شدگان بخش تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم هستم ( با نمره عالی و بدون هیچ گونه سهمیه ای اعم از کرونا و ایثارگری و..) ولی به دلیل قرار دادن شرایط جدید مبنی بر داشتن لزوما کارشناسی مرتبط ما را به عنوان افرادی که نقص مدرک دارند معرفی کرده اند و میخواهند نفرات بعدی که حتی با سهمیه نیز نصف نمرات اینجانب را دارند، معرفی نمایند.
همان طور که مستحضرید رشته مهندسی پزشکی زیر شاخه مهندسی برق می باشد در حالی که رشته مهندسی برق رشته سخت تر و مادری نسبت به مهندسی پزشکی می باشد و برای تعمیرات دستگاه ها نیاز به دانستن علم الکترونیک می باشد. با توجه به این که اکثر اساتید دانشگاه حداقل یکی از مقطع تحصیلی خود را در رشته مهندسی برق گذرانده اند. (به دلیل نوپا بودن رشته مهندسی پزشکی نسبت به رشته های دیگر) لذا با آوردن چنین قانونی بنده و افراد دیگر هیچ وقت در آزمون وزارت بهداشت نمی توانند شرکت کنند و اگر در صورت نیاز تصمیم در شرکت در آزمون استخدامی وزارت علوم داشتند مدرک ارشد و دکتری آن ها بلااستفاده می ماند و هیچ به درد نمی خورد.
آیا به نظر جنابعالی صرفا داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی مرتبط مهم است یا داشتن علم و اطلاعات و تجربه راجع به زمینه کاری مرتبط؟ ( با توجه به این که این قانون در آزمون های استخدامی دوره های قبل نبوده است.)
لذا از شما خواهشمندم لطفا در پی حذف قانون های این چنینی باشید یا با وجود گذاشتن چنین قانون هایی حداقل دانشگاه های علوم پزشکی شهرستان ها سوابق تحصیلی افراد را بررسی کنند و اگر قابلیت و توانایی در رشته مربوطه را داشتند سعی در جذب فرد مورد نظر بفرمایند.
احتراما از جنابعالی عاجزانه خواهشمندم به مشکلات این چنینی افراد و ضایع شدن حق آن ها رسیدگی بفرمایید. با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

آزمون استخدامی وزارت بهداشت استخدام