مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

اگر مردی به همسرش وکالت غیابی داده ولی همسرش اقدامی نکرده باشد آیا مردمی تواند ازدواج مجدد کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

در صورتیکه همسر از وکالت استفاده نموده و طلاق گرفته باشند بله زوج می تواند مجددا ازدواج نماید اما در غیر اینصورت بهتر است زوج دادخواست الزام به تمکیم بدهد و چنانچه زوجه حاضر به تمکین نشد دادخواست ازدواج مجدد بدهد

یک وکیل

سلام" نظر به اینکه همکار محترم به درستی پاسخ سؤال جنابعالی را داده اند لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می گردد .

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در صورتی که زوجه از وکالت استفاده نموده و رای صادر و اجرا شده. بله در غیر اینصورت ابتدا درخواست الزام به تمکین زوجه را بخواهد سپس در صورت عدم تمکین زوجه می‌تواند درخواست ازدواج مجدد بدهد